Dammsugarpåsar - butik

Vill du köpa dammsugarpåsar i butik? Idag finns ett fåtal genuina dammsugarpåsbutiker och butiker som säljer dammsugare och tillbehör kvar, det mesta har flyttat ut på nätet där du kan beställa dammsugarpåsar online till exempel på Dammtussen som säljer dammsugarpåsar på nätet sedan 2008

Dammsugarpåsar Stockholm

Nedan finner ni några som ligger i Stockholm. Tipsa oss gärna om andra dammsugarbutiker, så lägger vi till dessa. För en mer heltäckande förteckning över butiker som säljer dammsugarpåsar i Sverige kan man exempelvis kika på Eniro.

En annan kategori butiker som kan ha ett sortiment av dammsugarpåsar är järnaffärer, t ex Wirströms Järn & Färg på Folkungagatan 54 i Stockholm, nära tunnelbanestationen vid Medborgarplatsen som är en butik som är öppen alla dagar om året.

Dammsugarpåsar ICA? Att köpa dammsugarpåsar på matvarubutiker som ICA, Coop eller Hemköp är inte alltid lätt även om dessa matvarukedjor ofta har ett mindre sortiment av dammsugarpåsar i sina butiker och ett större sortiment i sina mest välsorterade butiker som ICA Maxi och Coop Forum.

Det finns även dammsugarpåsar på större elektronikbutiker som MediaMarkt och Elgiganten och även vissa påsar på Clas Ohlson och andra lågprisbutiker som Rusta, som även säljer dammsugare.

Dammsugarhuset

En klassiker i Stockholm som tillhört gatulivet i mer än trettio år, men som tyvärr nu stängt ner sin verksamhet. Det som dammsugarhuset på sin tid inte kunde erbjuda i dammsugarväg fanns inte och de erbjöd dammsugarpåsar till varenda dammsugare som någonsin produceras. De producerade även dammsugarpåsar efter kundönskemål, alltså kunde de klippa och klistra till unika påsar.

Läs mer om Dammsugarhuset här  >>

 

Är en naturlig del av stadsbilden. Affären har funnits lika längse som dammsugarpåsar funnits och drivs idag av en äldre man som tycks brinna för dammsugare. En föredetta dammsugarnasare! Det afffärsinnehavaren inte vet om dammsugare och dammsugarpåsar är inte värt att veta. Namnet Stenlunds kommer från den föregående affärsinnehavaren som hette Stenlund.

Läs mer om Stenlunds här  >>

 

Elektriska Svea

El Svea eller elektriska Svea har länge funnits på Södermalm i Stockholm. De Säljer elartiklar och lampor men har även nischat sig mot att dammsugarpåsar. De har ett bra utbud som täcker de flesta dammsugarmodeller. El Svea tycks även samarbeta med en e-handel men denna butik känns inte pålitlig.

Läs mer om Elsvea här  >>

 

Läs mer om dammsugarpåsar på vår förstasida.