Dammsugarpåsar - Leverantörer

Om du är återförsäljare eller detaljist, så hittar du bra leverantörer av dammsugarpåsar i listan nedan. För även om e-handlare som Dammtussen.se och MrDustbag.se har Swirl dammsugarpåsar som till exempel "Swirl ph86", så är Swirl egentligen ett varumärke i Melitta-koncernen.

Det är bra dammsugarpåsar med ett två-kammarsystem, som förfiltrerar smuts och damm och sedan fördelar dammet bättre i påsen, vilket ger bättre sugkraft. Kraften minskar inte heller på samma sätt när dammpåsen börjar bli full, som den kan göra med vanliga påsar.

 

Gameo ägs av ett tyskt bolag och ansvarar för försäljning av dammsugarpåsar i de nordiska länderna. Gameo säljer kända varumärken som Swirl men har även en egen produktlinje dammsugarpåsar. Gameos påsar finns i två olika typer Gameo, och Gameo Plus. Gameo Plus är fiberpåsar och Gameo vanliga papperspåsar. Gameo är nischat som ett billigt påsalternativ.

 

swirl.se

Swirl är ett varumärke som marknadsförs av Gameo, en del av Melittakoncernen. Swirl är Melittas top-of-the-line-varumärke. Deras dammsugarpåsar skall enligt egen utsago ha mycket bra filterförmåga och påsarna har ett anti-allergen-filter som Swirl kallar MicroPor® Plus som inte bara ska hålla kvar vanligt hushållsdamm i påsen utan även hålla borta allergiframkallande dammpartiklar som är mindre som exemplevis pollen, kvalster, bakterier och mögelsporer (som finns överallt i vår miljö och kan bilda giftiga ämnen, så kallade mykotoxiner, om de hamnar på vår mat).

För allergiker kan detta ha en positiv effekt och en lindring av besvär från allergena fina dammpartiklar i luften.

Swirls påsar är på grund av sin position och sin utformning aningen dyrare än vanliga dammpåsar.

 

nedis.se

Nedis är återförsäljare av en mängd saker, t ex hemelektronik och tillbehör. Deras utbud är enormt och dammsugarpåsar är egentligen bara en mycket liten del av detta utbud. Nedis har även egna varumärken och levererar varor till butiker och e-handlare i över 50 länder.