Dammsugarpåsar

Det finns många olika typer av dammsugarpåsar, t ex billiga dammsugarpåsar, dammpåsar i papp och i mikrofiber och dammsugarpåsar från Swirl som Swirl PH86.

 

Billiga dammsugarpåsar. Alla vill ju göra en bra affär och att köpa dammsugarpåsar på nätet brukar vara en bra affär och du slipper åka runt och leta efter rätt dammsugarpåse, vilket kan kosta både tid och pengar. Så köp din påsar online så får du billigast dammsugarpåsar när alla kostnader är inräknade.

 

Dammsugarpåsar i papp. Från början var dammsugarpåsar i papp det vanligaste, men över tid har det blivit mer och mer mikrofiberpåsar som tagit över. Men har du en gammal dammsugare kan det fortfarande vara en påse i papp du behöver.

 

Dammsugarpåsar i mikrofiber. Dammpåsar i mikofiber, eller microfiber, är det vanligaste idag och påsar i fiber är bättre på att fånga upp små partiklar och det allra finaste dammet, så din inomhusmiljö blir bättre med fiberpåsar än med en dammsugarpåse i papp.

 

Dammsugarpåsar Swirl. De allra bästa dammsugarpåsarna tillverkas av Swirl och kallas MicroPor® Plus-dammsugarpåsar, som håller kvar även allergiframkallande fina dammpartiklar som pollen, kvalster och bakterier i påsen vilket är särskilt bra för allergiker. Swirl® dammsugarpåsar är också märkta med Pro Nature-symbolen och består av upp till 65% återvunnet material och förnybar råvara, vilket bidrar till att Swirl® hjälper till att skydda miljön och spara på naturens resurser.