Husky dammsugarpåsar

För dig som har en centraldammsugare från Husky och som letar efter dammsugarpåsar, så finns det många alternativ på påsar att välja mellan och det finns dessutom många olika modeller av centraldammsugare från den kanadensiska tillverkaren Husky.

Vanliga sökningar efter dammsugarpåsar till Husky:

Dammsugarpåsar Husky Q Air

Dammsugarpåsar Husky Flex

Dammsugarpåsar Husky A594

Haneström dammsugarpåsar 40050

Dammsugarpåsar DP 189

Dammsugarpåsar Husky 8610

Dammsugarpåsar Husky 4464

Dammsugarpåsar Husky Cyklon

Dammsugarpåsar Husky 8510

Dammsugarpåsar Husky Q Extra

Besök t ex Dammtussen.se för att se ännu fler modeller av dammsugarpåsar Husky

Husky centraldammsugare 

Husky centraldammsugare och dammsugare för hushåll tillverkas i Kanada av ett av världens största företag som gör centraldammsugare. En centraldammsugare håller i 15-20 år enligt Husky och olika modeller har olika lösningar för att samla upp det damm du dammsuger upp i ditt hem, det kan ske i en behållare eller i en dammpåse (dammsugarpåse).

Enligt tillverkaren är Husky centraldammsugare upp till 12 gånger kraftfullare än vanliga dammsugare och det betyder att du städar mer effektivt och på kortare tid. 

Med en Husky centraldammsugare blir städningen även mer luktfri, renare och tystare i jämförelse med en vanlig dammsugare som har en högre ljudnivå och som kan lukta om dammsugarpåsen är full och släpper ut damm och partiklar i luften under dammsugningen.

Husky dammsugare

Whisper2, och tidigare Whisper, är en modell av cenrtaldammsugare från Husky som passar även större typer av hus. Den har en rörlängd på c:a 90 m, kan hantera en yta på upp till 1.000 m² och den har en dammpåse på 30 liter.

Cyklon2, och tidigare Cyklon, är en centraldammsugare från Husky som fungerar i alla typer av hus upp till en storlek på c:a 700 m². Rörlängden är c:a 70m och dammpåsen är 30 liter.

Flex är en centraldammsugare som fungerar i både lägenheter och i villa. Den har en rörlängd på c:a 40 m och en dammfilterpåse på 15 liter.

Rörlängden på en centraldammsugare mäts från centralenheten (själva maskinen) till det uttag som befinner sig längst bort i huset eller villan (d v s det suguttag som är längst bort från maskinen).

Här kan du kan läsa mer om Husky dammsugare

Det finns dammsugarpåsar som är generella och passa många olika modeller av Husky och det finns originalpåsar som är anpassade speciellt för ett mindre antal modeller. Här kommer tre exempel på originalpåsar för Husky som är anpassade för Husky centraldammsugare.

Dammsugarpåsar Husky, originalpåsar som passar:
Husky 8510
Husky 8610
Husky A594
Husky AC594
Husky Q Air
Husky Q Bas
Husky Q Extra

 

Dammsugarpåsar Husky, originalpåsar som passar:
Husky Cyklon
Husky Cyklon 2
Husky Pro 10
Husky Pro 10
Husky W-653
Husky Whisper
Husky Whisper 2

 

Dammsugarpåsar Husky, originalpåsar som passar:
Husky Air 10
Husky C-463
Husky Compact
Husky Flex