Köp dammsugarpåsar från Dammsugarhuset

Klicka här om du vill se hela listan på dammsugarpåsförsäljare på internet. Eller här om du föredrar att köpa dina påsar i en butik.

 

Dammsugarhuset

Dammsugarhuset - söker du dammsugarpåsar på Drottninggatan i Stockholm? Dammsugarhuset på Drottninggatan är en klassiker i Stockholm som tillhör gatulivet och som i över trettio år, med nuvarande ägare, erbjudit sitt kunnande och sin service kring dammsugare.

Butiken har funnits i urminnes tider - i över fyrtio år i samma lokaler - och håller sig kvar än. Det som Dammsugarhuset inte har i dammsugarväg finns inte. Dammsugarhuset i Stockholm har dammsugarpåsar till varenda dammsugare som någonsin produceras. De producerar även dammsugarpåsar efter kundönskemål, alltså klipper och klistrar!

Drottningg. 83 A
11160 STOCKHOLM

Tel. 08 - 10 33 80

Dammsugarhuset öppettider:
Måndag Stängt
Tisdag-Torsdag 10-18 
Fredag: 10-17
Lördag: 10 - 14
Söndag: Stängt

Lunchstängt mellan 13-14

Obs: tyvärr måste vi meddela att denna butik som sålt dammsugare och dammsugarpåsar på Drottninggatan i Stockholm i mer än trettio år nu har stängt, så vi rekommenderar dig som kund att köpa dammsugarpåsar på nätet eller vända dig till en annan välsorterad butik i din närhet.

Internetförsäljare

1. mrDustbag.se
2. dammtussen.se
3. dammsugarpasar.nu