Electrolux dammsugarpåsar

För dig som har en dammsugare från Electrolux och som letar efter dammsugarpåsar för Electrolux, så finns det många alternativ på påsar att välja mellan och det finns dessutom väldigt många olika modeller av dammsugare, då Electrolux är den vanligaste dammsugaren i svenska hem: det kan vara allt från originalpåsar till Electrolux till specialpåsar från Swirl som till exempel PH86 dammsugarpåsar men även mer generella dammpåsar som passar såväl Electrolux som närliggande modeller från andra tillverkare.

De 15 vanligaste sökningarna efter dammpåsar till Electrolux:

Dammsugarpåsar electrolux classic silence (eller Electrolux Classic Silence dammsugarpåsar ica)

Dammsugarpåsar electrolux ergospace

Dammsugarpåsar electrolux ultraone

Dammsugarpåsar electrolux ultrasilencer

Dammsugarpåsar electrolux silentperformer (dammsugare med avancerad ljuddämpning)

Dammsugarpåsar electrolux ultraone green

Dammsugarpåsar electrolux ica (ICA och ICA Maxi säljer dammsugarpåsar till Electrolux dammsugare, till exempel S-bag Classic Long Performance Electrolux)

Dammsugarpåsar electrolux ultrasilencer green

Dammsugarpåsar electrolux z8820

Dammsugarpåsar electrolux ultraone mini

Dammsugarpåsar electrolux powerforce

Dammsugarpåsar electrolux oxygen classic

Dammsugarpåsar electrolux euo9green

Dammsugarpåsar electrolux esp72db

Dammsugarpåsar electrolux ultrasilencer zen

Det finns många sökningar på Electrolux i kombination med ICA, till exempel "electrolux ultrasilencer dammsugarpåsar ica", "dammsugarpåsar electrolux ica" och "dammsugarpåsar electrolux ultraone green ica" vilket antagligen beror på att stora ICA som ICA Maxi även säljer elektronik som dammsugare, men att kunden sedan vill beställa påsar på nätet. 

 

Besök webbutiken Dammtussen.se för att se ännu fler modeller av dammsugarpåsar Electrolux - de erbjuder dammsugarpåsar till både gamla och nya modeller av Electrolux dammsugare.

 

UltraSilencer är Electrolux populäraste modell och den finns såväl som vanlig modell, t ex 
Electrolux UltraSilencer ZUS3922 och Electrolux UltraSilencer ZUS3926, och som UltraSilencer Green som är framtagen ur ett mer miljövänligt perspektiv där dammsugaren innehåller 55 % återvunnen plast. 

Det finns många modeller av Electroluc UltraSilencer och priset varierar från strax över 1.000 kr till mer än 4.000 kr för Electrolux UltraSilencer EUS8X2SB.

UltraSilencer är dessutom en väldigt tyst dammsugare, så den är även bra för din egen miljö när du städar.

Electrolux Classic Silence är även den en tystgående dammsugare med bra räckvidd, som dock har en mindre effekt och sugförmåga och därför ligger lägre i pris än UltraSilencer (omkring 1.300 kr).

Ergospace är en kompakt dammsugare som ligger i ett prisintervall under 1.000 kr. Den väger inte så mycket och är lätt att förvara även i små utrymmen.

UltraOne är en serie av Electroluxdammsugare som har låg ljudnivå (omkring 66 dB) men med bra sugförmåga (effekt). Prisnivån ligger runt 2.000 kr.

Här kan du läsa mer om Electrolux dammsugare på Electrolux svenska webbplats

Electrolux dammsugare från 1937 som heter "Electrolux Model No. 30" och som liknar ett korsning mellan en raket och en släde med en främre del som har en tågliknande form. Det övergripande strömlinjeformade utseendet framkallar känslan av att dammsugaren ska skjutas iväg runt omkring i huset, helt enkelt avfyras för att städningen ska bli så effektiv som möjligt i ett tidevarv där det moderna och nya material stod i fokus. No. 30 är designad av den amerikanska arktiekten och industridesignern Lurelle Guild, amerikansk arkitekt och industridesigner och en av grundarna av Society of Industrial Designers i New York.