Om sidan

Dammsugarpåsar.com är en konsumentguide som listar leverantörer av dammsugarpåsar i Sverige, men framförallt alla försäljare av dammsugarpåsar på nätet. Vi vill även hjälpa konsumenter att välja rätt påsar och att beskriva vilka typer av dammppåsar som finns på marknaden och vilka eventurella fördelar och nackelar de olika påsarna har.

I förlängningen kommer sidan, om resurser finns, även innehålla betygssystem och möjlighet för användaren att skriva kommentarer om varje butik och varje e-handlare.

Vi hoppas du hittar rätt dammsugarpåse och rätt leverantör via oss. Läs mer om dammsugarpåsar i butik och nyheter om dammsugarpåsar.

Kontakta oss

E-post: redaktionen [@] infoo.se

Annonsera

Listan skall hållas fri från reklam och sponsrade länkar för att bibehålla sidans integritet. Däremot finns ett bannerformat (380*180) på sidan för annonsering. Bannern är statisk och annonsering köps månadsvis. Vi tillåter bara annonser inom området, dvs dammsugarpåsar, dammsugare eller städning. Vänligen kontakta oss om ni vill ha mer information om sidan eller om ni har några frågor.

Saknas ditt företag som säljer dammsugarpåsar?

Sidan uppdateras med jämna mellanrum. Saknar du ditt företag så gör oss gärna uppmärksamma på det. Målet är att listan ska vara så komplett som möjligt och vi tar tacksamt emot all hjälp i den strävan. För att delta på sidan som e-handlare som säljer dammsugarpåsar tillkommer en kostnad per år från 549 kronor exklusive moms beroende på hur mycket information du önskar presentera på Dammsugarpåsar.com.